Meierijstad

Voor de gemeente Meierijstad, voorheen gemeente Veghel, heeft Snaas Afvalsystemen verschillende ondergrondse containers mogen produceren.

Meierijstad

Zo hebben wij 4m3 glascontainers met 3-haak opnamesysteem en 5m3 restcontainers met een 1-haak opnamesysteem geproduceerd en geplaatst in de gemeente. Ondergrondse containers hebben een zichtbaar deel en dat is de inwerpzuil. Het ondergrondse gedeelte is de container waarin het afval wordt gegooid. De afvalcontainers die Snaas heeft geproduceerd voor gemeente Meierijstad hebben grote ondergrondse containers, waardoor er behoorlijk wat afval verzameld kan worden. Meer informatie over de ondergrondse afvalcontainer vindt u hier.

Buizerd afvalbak

Buizerd afvalbak

De afvalbakken van Snaas kunnen op iedere locatie worden geplaatst en aan iedere situatie worden aangepast. De Buizerd afvalbak kan voor diverse doeleinden worden ingezet. De afvalbak is verkrijgbaar in verschillende liters inhoud. 

Trio-Buizerd afvalbak

Trio-Buizerd afvalbak

De Trio-Buizerd afvalbak heeft drie gescheiden afvalbakken en verschillende inwerpopeningen. Hierdoor is deze afvalbak de perfecte oplossing voor bijvoorbeeld een winkelcentrum. De Trio-Buizerd is een uitnodigend en ergonomisch model. 

Heeft u vragen?

Wij staan altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Neem direct contact met ons op

Jeroen Snaas

Commercieel Directeur
0229 - 284715
Contact opnemen