Referenties

Wij werken graag voor onze klanten. Met onze kennis en expertise bieden wij oplossingen die aansluiten op hun wensen. Wij geven u graag een kijkje in de wereld van afvalsystemen en geven u daarom hieronder een aantal van onze klantcases en referenties.

Gemeente Apeldoorn

Gemeente Apeldoorn

Eind 2017 heeft Snaas de raamovereenkomst gewonnen van de gemeente Apeldoorn. Dit betreft het leveren van afvalbakken voor een periode van 2 jaar. 

Gemeente De Bilt

Gemeente De Bilt

Snaas heeft de opdracht voor het leveren, het plaatsen en het beheren van ca. 200 ondergrondse containers ten behoeve van gemeente De Bilt eind 2017 gewonnen. De gemeente De Bilt gaat dit project de komende twee tot vier jaar laten uitvoeren.

Gemeente Utrecht

Gemeente Utrecht

In de gemeente Utrecht hebben wij semi-ondergrondse en ondergrondse afvalcontainers geplaatst. Daarnaast hebben wij een aantal solo-buizerd afvalbakken mogen produceren en plaatsen in het winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum. 

Meierijstad

Meierijstad

Voor de gemeente Meierijstad, voorheen gemeente Veghel, heeft Snaas Afvalsystemen verschillende ondergrondse containers mogen produceren.

Gemeente Enkhuizen

Gemeente Enkhuizen

In de haven van de gemeente Enkhuizen staan enkele semi-ondergrondse containers die door Snaas zijn geproduceerd en geleverd.

Circulus Berkel

Circulus Berkel

Eind 2015 heeft Snaas de raamovereenkomst gewonnen van Circulus-Berkel voor de looptijd van 2 jaar met de mogelijkheid tot verlenging van twee maal 12 maanden (in totaal 24 maanden). De opdracht betreft de levering van ondergrondse en bovengrondse verzamelcontainers, voornamelijk uitgevoerd met geïntegreerd IRDC-systeem, ten behoeve van uitbreiding en vervanging van het huidige containerpark.

 

Gemeente Zandvoort

Gemeente Zandvoort

Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam

In 2015 heeft Snaas de aanbesteding van de gemeente Amsterdam gewonnen voor het verwijderen en aanbrengen ondergrondse afvalinzamelingsystemen.

Gemeente Heerhugowaard

Gemeente Heerhugowaard

Voor de gemeente Heerhugowaard produceert Snaas ondergrondse containers met een capaciteit van 5m3 en 7m3. Deze containers bevatten verschillende fracties: Rest, Glas, Papier, Textiel, Plastic.

Gemeente Smallingerland

Gemeente Smallingerland

Snaas produceert Buizerd afvalbakken voor de gemeente Smallingerland. Daarbij leveren we ook de bijpassende beugels met betonvoeten en nieuwjaarsafsluitingen.

Heeft u vragen?

Wij staan altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Neem direct contact met ons op

Jeroen Snaas

Commercieel Directeur
0229 - 284715
Contact opnemen