Snaas in WerkBij Westfriesland

West-Friesland telt meer dan 100 innovatieve bedrijven in de techniek sector. In deze sectoren liggen de banen voor het oprapen en het worden er alleen nog maar meer. Hier liggen dus genoeg kansen voor jongeren. 

WerkBij Westfriesland is een project van zeven Westfriese gemeenten. Het is een online platform waar Westfriese bedrijven jong talent kennis kunnen laten maken met hun bedrijf en werkzaamheden. WerkBij Westfriesland heeft een online serie, waarin de verslaggeefster banen uit gaat proberen in de techniek sector. Zo ook bij Snaas.

WerkBij Snaas

Snaas is een metaalbedrijf dat metaal bewerkt, kant, zet, verscheept, poedercoat en daarnaast nog heel veel andere bewerkingen uitvoert. In de aflevering van WerkBij zien we hoe het kanten werkt en wat de werkzaamheden daarbij zijn. Bij kanten wordt er een randje omgezet van het metaal, met flink wat kracht. Zodat het ergens netjes in of op past.

In WerkBij maken de presentatrice en de kijkers kennis met de leuke aspecten van het werk bij Snaas en hoe het in elkaar steekt. Het leuke aan het werk bij Snaas is dat het heel divers is en dat je verschillende platen staal om kunt buigen naar wat jij wil. Jij bent de vormgever van het metaal.  

Ook maakt ze in het filmpje kennis met het eindproduct waarvoor zij zelf metalen onderdelen heeft vervaardigd. Dat is het leuke aan het werk: je ziet en vindt overal dingen terug die jij hebt gemaakt. De techniek en metaal werken samen en jij kan de hele wereld naar jouw zeggen toekanten. Jij maakt de dingen waar andere mensen om vragen. Snaas is leuk bedrijf in Westfriesland en biedt jong talent mooie kansen. Snaas is een grote familie, iedereen staat klaar voor elkaar en werkt samen om de mooie producten te maken.

Hieronder vind je het filmpje van WerkBij die een kijkje komt nemen in de keuken van Snaas.

Terug naar overzicht
Snaas in WerkBij Westfriesland