Nieuwe algemeen directeur Snaas Groep

Met de Snaas Groep gaat het al jaren voor de wind. Jaren van ontwikkeling en groei met daarbij een uitstekende aantrekkingskracht op personeel en relaties. Als deskundig partner op het gebied van metaalbewerking, ondergrondse afvalsystemen en magazijninrichting ziet de Snaas Groep de toekomst dan ook vol enthousiasme en vertrouwen tegemoet.

Malon Capital is aandeelhouder

Ter begeleiding van verdere groei en professionalisering van de onderneming is Malon Capital aandeelhouder geworden van Snaas. Malon Capital is een investeringsmaatschappij die bijzondere affiniteit heeft met technische bedrijven met ambitie. Met deze stap krijgt Snaas toegang tot strategische en operationele ondersteuning en tot de financiële mogelijkheden die nodig zijn voor de realisatie van de plannen.

Wim Hartog als nieuwe algemeen directeur

Parallel hieraan is een nieuwe algemeen directeur aangesteld. Wim Hartog vervolgt met een frisse blik de ingezette richting van Snaas en neemt hierin de directierol van Norbert Snaas over. Vanaf 1 juli 2019 heeft Wim formeel het stokje over genomen en heeft Norbert afscheid genomen van het bedrijf waar hij zoveel jaren actief is geweest en een grote bijdrage aan geleverd heeft.

De toekomst van de Snaas Groep

Snaas zal ook in de toekomst de kenmerkende waarden van een technologisch, klantgericht familiebedrijf hoog in het vaandel houden en met een lange termijn visie voor continuïteit blijven zorgen. En tegelijkertijd zal de onderneming blijven werken aan verdere groei en aan verbetering van de producten en diensten die het haar klanten biedt.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

Terug naar overzicht
Nieuwe algemeen directeur Snaas Groep